Hallo,
wij zijn Mekander
Hallo,
wij zijn Mekander

 

 

Wij bemiddelen zzp'ers in de zorg

Heeft u thuiszorg nodig?

Heeft u zorg aan huis nodig voor uzelf, een familielid of partner? Wij helpen u snel de deskundige zorg te vinden die bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

Thuiszorg

Wil je werken in de zorg?

Als zzp'ers in de zorg bepaal je zelf waar, wanneer en voor wie je werkt. Lees op welke manieren wij je ondersteunen bij het ondernemerschap.

ZZP'er in de zorg

Zoekt u zorgpersoneel?

Heeft u als zorgorganisatie flexibele en tijdelijk inzetbare zorgverleners nodig? Mekander helpt u aan de juiste zorgverleners op het juiste moment.

Zorgorganisaties

Waarom Mekander

 

Zorg van hoge kwaliteit
Persoonlijke manier van werken
Betrokken en deskundig
Kleine, vaste zorgteams
Sterk in maatwerk

Zorgbemiddeling in ZO-Brabant

Sinds 2012 zijn wij in de regio Zuidoost-Brabant dé verbindende schakel tussen zelfstandige zorgprofessionals en zorgvragers. Wij maken ons sterk voor menselijke zorg van de hoogste kwaliteit.

Mekander bemiddelt tussen zelfstandige zorgverleners en (thuis)zorgvragers in de volgende plaatsen: Helmond, Someren, Asten, Deurne, Gemert, Beek en Donk, Laarbeek, Aarle Rixtel, Lieshout, Liessel, Mierlo, Boekel, Handel, St. Oedenrode, Veghel, Uden, Venray, Son en Breugel, Geldrop, Heeze, Eindhoven, Waalre, Veldhoven, Valkenswaard, Eersel, Budel, Weert en Nederweert

Mekander gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.