Zelfstandig in de zorg met Mekander

Werk jij als zzp'er in de zorg? Dan heb je het mooiste vak dat er is! Met jouw aandacht en deskundige zorg kun jij elke dag voor anderen iets betekenen.

Blijf in je kracht

Je hebt bewust voor het ondernemerschap gekozen. Want als zelfstandig zorgverlener heb jíj de regie. Je bepaalt zelf hoe je werkt, op welke tijden en tegen welk tarief. Zo ga je altijd met plezier naar je werk. En de extra taken van het ondernemerschap? Die laat je aan Mekander over!

Korte en langdurige opdrachten

Mekander heeft als missie door verbinding de (thuis)zorg menselijk te houden. Wij brengen zelfstandige zorgverleners en zorgvragers bij elkaar en helpen jou aan opdrachten die bij jouw wensen passen. Jij bepaalt zelf wat je aanneemt en tegen welk tarief.

Blijf jezelf ontwikkelen

Om de kwaliteit van de zorg hoog te houden, bieden we je regelmatig trainingen en workshops aan. Ook organiseren we reflectiemomenten samen met andere zzp'ers. Op deze manier blijf je jezelf ontwikkelen als zorgprofessional.

Volledig ondersteund

Dat is niet het enige. Wij ondersteunen jou bij alles wat niet direct met zorg te maken heeft, zoals administratie, acquisitie en scholing. Ook helpen we je met de juiste inschrijvingen als je start als ondernemer. Voor onze dienstverlening vragen we maandelijks een vergoeding die afhankelijk is van het type zorgopdracht. Jij blijft 100% zelfstandig en kunt je helemaal richten op je werk.

Dat is makkelijk!

In je eigen online werkomgeving heb je altijd je belangrijke gegevens bij de hand, zoals je cliëntgegevens, contracten en facturen. Wij houden deze up-to-date; jij houdt eenvoudig je uren bij.

Mekander, goed voor elkaar

Bij Mekander zijn we er voor elkaar. Je werkt samen met andere zzp'ers. Je kunt kennis delen en elkaars werk overnemen bij ziekte of vakantie. Zo werk je geheel zelfstandig, maar nooit meer alleen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief gemist? Bekijk hem hier!

Waarom Mekander

Grote diversiteit in zorgvragen
Werken in kleine teams
Tijd voor je cliënten
Persoonlijke manier van werken
Blijven leren en ontwikkelen

Mekander biedt zzp'ers in de zorg:

  • Welkomstpakket
  • Zorgbemiddeling
  • Administratieve ontzorging
  • Training, workshops & coaching
  • Reflectiemiddagen (Kom bij Mekander) 
  • Eigen online werkomgeving
  • Hulp aan startende ondernemers

Een zorg minder

Overweeg je om zelfstandige in de zorg te worden? Ook dan is Mekander de uitkomst voor jou! Neem contact op en wij helpen je met een succesvolle start.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor ZZP'ers
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Word zelfstandig zorgverlener bij Mekander

Ben jij werkzaam als zelfstandige in de zorg, of wil jij ZZP'er in de zorg worden? Sluit je aan en krijg direct toegang tot een veelheid aan zorgopdrachten, werk samen met andere zzp'ers krijg deskundige hulp bij je administratie, financiën en ondernemerschap.

Wil je meer weten? Of je inschrijven als zelfstandig ondernemer? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op!

Mekander gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.