Flexibel en snel inzetbaar personeel

Voor uw zorgorganisatie wilt u op het juiste moment over de juiste zorgverleners beschikken. Heeft u bijvoorbeeld veel zieke werknemers, dan is snel invalhulp gewenst. In de huidige tijd kan dat soms een uitdaging zijn. In dat geval zijn zelfstandige zorgverleners de uitkomst.

Makkelijk geregeld!

Zzp'ers in de zorg werken flexibel en zijn snel beschikbaar. Ze zijn gewend aan wisselende opdrachten en vinden gauw hun weg in nieuwe situaties. Als autonome werkers regelen zij zelf vervanging bij ziekte of verlof. U betaalt alleen voor de ingezette uren.

Zorgprofessionals van alle niveaus

Wanneer u behoefte heeft aan flexibel personeel, staat Mekander voor u klaar. Dagelijks bemiddelen wij tussen zorgorganisaties in de regio Zuidoost-Brabant en zelfstandige zorgverleners. Het bestand van zorgverleners waar wij mee samenwerken vertegenwoordigt alle zorgniveaus.

Persoonlijk en doortastend

Wij zijn een klein team dat snel schakelt en persoonlijk is in contact. Wij kennen onze zzp'ers en zorgorganisaties goed en onze communicatielijnen zijn kort. Zo kunnen we meteen handelen als extra capaciteit op zeer korte termijn nodig is.

Kwaliteit staat voorop

Al onze zorgverleners beschikken over de benodigde diploma's, certificaten en geldige VOG. Via regelmatige deskundigheidsbevordering houden zij hun expertise up-to-date. 

Waarom Mekander

Korte lijnen, makkelijke schakelen
Flexibel, snel én tijdelijk inzetbaar
Eenvoudig via online portaal
Gunstige uurtarieven
Deskundige en betrokken zzp'ers

Goed voor elkaar

Naast bemiddelen ondersteunt Mekander haar zzp'ers bij de financiën, administratie en (bij)scholing. Wij zorgen voor een correcte administratieve afhandeling tussen u en uw tijdelijke zorgverlener. Daarvoor werken we met een professioneel online systeem, dat prettig werkt voor iedereen. U ontvangt maandelijks een factuur op briefpapier van de ZZP'er.

Mekander kan invulling bieden bij:

 • tijdelijke (ad hoc) zorgverleners
 • langdurige inzet van zorgprofessionals
 • interim of advieswerk

Flexibele schil

Met onze vaste pool van gekwalificeerde en betrouwbare zelfstandig zorgverleners kunnen wij de flexibele schil rondom uw organisatie vormen. We bemiddelen onder meer verpleegkundigen, verzorgenden IG, verzorgenden, helpenden en begeleiders.

Onze zzp'ers zijn actief in:

 • Thuiszorg
 • Verpleeg- en verzorgingshuizen
 • Kleinschalige woonvormen
 • Palliatieve zorg aan huis
 • Ziekenhuizen
 • GGZ
 • Zorg voor mensen met een beperking
 • PGB-cliënten

Benieuwd naar de mogelijkheden

Werken met Mekander betekent een vast, hecht team van professionals met hart voor de zorg. We zijn de stabiele en betrouwbare partner die steeds opnieuw uitkomst biedt bij (tijdelijke) capaciteitsproblemen. Heeft u een flexibele zorgverlener nodig? Of wilt u eens kennis maken? We horen graag van u.

Neem vrijblijvend contact op!

Mekander gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.