Menselijke zorg van de hoogste kwaliteit

Sinds 2012 zijn wij in de regio Zuidoost-Brabant de verbindende schakel tussen zelfstandige zorgprofessionals en zorgvragers. Wij maken ons sterk voor menselijke zorg van de hoogste kwaliteit.

Zorg voor elkaar

Door goed voor onze zelfstandige zorgverleners te zorgen, hebben zij meer aandacht en tijd voor hun cliënten. Zo werken we samen aan de beste zorg. Onze naam zegt het al: zorg voor elkaar en met elkaar; Mekander.

De beste klik, de beste zorg

Dagelijks krijgen we uiteenlopende zorgvragen binnen. Wij gaan als bemiddelingsbureau op zoek naar de beste match tussen cliënt en zorgverlener, waarbij we rekening houden met persoonlijke situaties, wensen en voorkeuren. Door deze van zowel de cliënt als de zzp'er goed uit te vragen, ontstaat de beste klik en de beste zorg.

Onze deur staat altijd open

Daarnaast ondersteunen wij onze zzp'ers op gebied van administratie, financiën en ondernemerschap. We denken mee, adviseren en zijn sparring partner. Zorgprofessionals en cliënten kunnen altijd vrijblijvend bij ons terecht voor een luisterend oor of een advies.

Persoonlijke manier van werken

Wij geloven in een persoonlijke benadering. Geen zakelijke online match maar écht contact. Zowel zorgvragers als zorgprofessionals kunnen rekenen op onze ervaring, ontzorging en steun. We willen een stabiele en betrouwbare partner in de hedendaagse zorghectiek zijn.

Klein maar met de juiste expertise

We zijn een klein team dat onze zorgverleners en hun cliënten goed kent. Onze lijntjes zijn kort en we zijn goed bereikbaar. Net als bij onze zelfstandige zorgverleners ligt ons hart bij het bieden van de allerbeste zorg.

Mekander sinds 2019

Tot en met 2018 hebben wij gewerkt als franchisenemer van een landelijke zorgbemiddelaar. Sinds januari 2019 gaan wij verder onder de naam "Mekander". Wel nog altijd als dochteronderneming van de Zorgboog.

Een oplossing voor elke zorgvraag

Als Mekander, een regionaal werkende organisatie, kunnen we sneller en beter anticiperen op ontwikkelingen. We merken dat steeds meer zorgvragen buiten het 'normale' vallen en vinden het een uitdaging om een oplossing te vinden voor iedere zorgvraag.

We bemiddelen onder meer in:

We bemiddelen onder meer in:

  • Thuiszorg
  • Particuliere zorg
  • Nachtzorg
  • Intramurale zorg
  • Individuele begeleiding
  • Dementie- en Alzheimerzorg
  • Specialistische zorgvragen
  • Palliatieve zorg
  • Kindzorg

Het team

Hanneke Verschuuren

"Deze hectische zorgmarkt behoeft creativiteit."

Wilanda Thielen

" Van betekenis zijn voor mensen, zowel voor zzp’ers als zorgvragers."

Francoise Swiggers

"Het voelt goed bij te kunnen dragen aan de zorg voor mensen die het nodig hebben."

Jelske Schel

"Lekker gewoon en met humor, zowel op kantoor als bij de mensen thuis."

Yvonne Dekkers
" Goede zorg leveren, zowel vóór als achter de schermen"

We denken graag met u mee

Heeft u een zorgvraag en wilt u overleggen over wat de mogelijkheden zijn? Bent u zelfstandig zorgverlener of geïnteresseerd om dat te worden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee.

Mekander gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.