Nieuwsbrief November
Ontvang ik alle zorgvragen?
Je ontvangt de soorten zorgvragen die jij hebt aangegeven interessant te vinden. Bij inschrijving hebben we een lijst met zorgtypes doorlopen of je hebt later zelf je profiel ingevuld. Indien je twijfelt of je nog wel de juiste zorgvragen ontvangt, is het goed om deze lijst met zorgtypes te doorlopen. Het kan ook zijn dat je ondertussen je keuzes in zorgvragen hebt bijgesteld. Het zou jammer zijn als je zorgvragen mist die interessant zijn voor  jou. Ga naar je profiel via www.zorgvoormekander.nl en ga dan naar criteria. Onder "type zorg" staan jouw keuzes aangegeven. Je kan deze te allen tijde zelf aanpassen. Kijk ook eens naar de plaatsen waar je zorg zou willen verlenen. Wellicht dat dit ondertussen ook is veranderd. Natuurlijk mag je ons ook even bellen hierover, dan kijken we samen even of er aanpassingen nodig zijn. 
PBM

Indien je nog mondmaskers dient aan te schaffen hierbij de prijzen van de FTPP2 mondmaskers van Abena. 

1,81 euro per 50 stuks. Je kunt ook kleinere hoeveelheden aanschaffen maar dan zijn ze in verhouding wel wat duurder. Klik op de deze link om te bestellen.

Wilanda heeft even geleden nog een partij mondmaskers bij Abena ingekocht volgens prijsafspraak, kosten per stuk 1.50 euro. Indien je ook van deze korting gebruik wenst te maken dan kan je een mail sturen naar info@dgmondmaskers.nl  met daarin de naam Mekander - Wilanda Thielen, je kan dan vragen of je nog gebruik kan maken van deze korting.

Hierbij ook de link van de rijksoverheid met info over waar je als zorgverlener beschermingsmiddelen kan halen die bestemd zijn voor gebruik bij een PGB cliënt. Hierbij ook de link van Solopartners met de nieuwe richtlijnen voor het gebruik van PBM.

 
Langer thuis

Het is duidelijk dat steeds meer mensen hulp nodig hebben om nog zelfredzaam te blijven in hun thuissituatie. Het bieden van een helpende hand voor het doen van bijv. een boodschap, het lezen van de krant, het doen van de afwas of het maken van een wandelingetje kan uitkomst bieden. Hulp waarvoor een groot zorghart wordt gevraagd maar waarvoor een zorgdiploma geen directe noodzaak is. Wij willen deze zorg in de toekomst ook graag interessant maken voor particulier betalenden en PGB cliënten. Op dit moment laten we een groot deel van deze markt liggen omdat we geen concurrerende tarieven bieden. Graag gaan we in gesprek met diegenen die het prima vinden om deze zorg in te zetten voor een lager tarief. Je moet dan denken aan een tarief rond de 25 euro per uur.  We zitten nog in de onderzoeksfase en er is nog niets beslist. Neem heel graag contact met ons op als jij je voelt aangesproken.

Workshops en scholingen

Omwille van Corona hebben onze workshops dit jaar geen doorgang kunnen vinden. De onderstaande workshops die we dit jaar helaas af hebben moeten zeggen, zullen volgend jaar zeker weer opnieuw aangeboden worden: - Tiltechnieken - Reanimatie - Incontinentie - Complementaire zorg hospice. En natuurlijk gaan we kijken of we daar nog een aantal andere interessante workshops aan toe kunnen voegen. Suggesties zijn altijd welkom.

De praktijkscholingen die gepland stonden dit jaar zijn wel doorgegaan. Voor volgend jaar maken we weer een nieuwe planning. Binnenkort zullen we een nieuwe agenda met scholingen en workshops in 2021 toesturen. Indien je de e-learning wil volgen in het het nieuwe jaar dan kan je je daar alvast voor aanmelden.

De "Kom bij Mekander" bijeenkomsten hebben ook geen doorgang kunnen vinden. We kunnen op onze nieuwe locatie echter gebruik maken van een grote ruimte van 70 m3 waar we zeker afstand kunnen bewaren. Indien er interesse is, zullen we ook deze bijeenkomsten weer oppakken. 

Waar vind ik mijn facturen?
Normaal gesproken ontvang je onze facturen via de mail. Deze komen echter wel eens in je spam box terecht. Weet dat je altijd je facturen kan terugvinden in Selfbilling of je dashboard onder het kopje "facturen". Dat geldt voor al jouw cliëntfacturen en onze provisiefacturen.

Mekander gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.